Andreea Bălan are un motiv în plus de bucurie astăzi. Artista își sărbătorește ziua de naștere și se pare că este în culmea fericirii alături de partenerul său de viață în Grecia, nimeni altul decât Tiberiu Argint. Se pare că artista și-a dorit ca această zi să o petreacă într-un mod diferit față de celelalte zile de naștere, așa că a plecat în vacanță să se relaxeze și să se simtă minunat alături de iubitul ei.

Câți ani împlinește Andreea Bălan

Andreea Bălan este în culmea fericirii, iar acest lucru poate fi confirmat de toți fanii artistei, căci rețelele de socializare sunt pline de imagini cu Andreea Bălan cu zâmbetul până la urechi. Și de data aceasta, talentata artistă a ales străinătatea în defavoarea României.

Andreea Bălan nu mai este o puștoaică. Acum este o femeie în toată firea și se declară a fi o femeie împlinită acum din toate punctele de vedere. Evenimentele total neplăcută de care a avut parte în plan personal nu au doborât-o, reușind să găsească puterea să zâmbească din nou chiar dacă a primit o lvitură destul de cruntă de la viață la momentul respectiv.

Andreea Bălan împlinește astăzi onorabila vârstă de 37 de ani și pare că, pe măsură ce înaintează în vârstă, arată din ce în ce mai bine. Tiberiu Argint îi este aproape în aceste momente și se bucură împreună de această zi specială.

Zi mare pentru Andreea Bălan! Își sărbătorește ziua de naștere în Grecia, alături de iubit. Câți ani împlinește artista

Frumoasa jurată din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva” a făcut furori pe Instagram cu fotografiile pe care le posteză din vacanță. Acolo fanii artistei pot vedea cum se distrează cei doi și cât de mult se iubesc, Andreea Bălan postând chiar și o fotografie cu partenerul său de viață, iar admiratorii celor doi au fost în extaz. Artista se integrează perfect în peisajele de vis din Grecia, iar razele soarelui parcă îi sunt cele mai bune prietene.