Carmen de la Sălciua este mândra de femeia care a adus-o pe lume și îi este recunosctoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea. Într-o zi atât de importantă cum este cea de 8 martie, artista nu s-a putut abține să nu îi arate femeii cât de mult o iubește și să îi transmită câteva rânduri, care sigur au făcut-o să verse câteva lacrimi de bucurie, că are o fiică precum cântăreața.

Carmen de la Sălciua a emoționat pe toată lumea

Încă de la primele ore ale dimineții, fosta soție a lui Culiță Sterp a ales una dintre cele mai frumoase imagini cu ea și cu mama sa din cufărul cu amintiri. A postat fotografia pe toate platformele sociale, alături de un mesaj impresionant  pe care fanii nu a avut cum să nu îl observe și să îl aprecieze. Pentru ea, femeia care a născut-o este cea mai importantă din lume, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Artista știe câte a îndurat mama ei, doar pentru a le fi lor bine. Știe că i-a fost greu când ei stăteau mai mult plecație de acasă, dar este sigură că se ruga, pentru a le fi bine. Mama vedetei este o femeie puternică și, probabil, de la ea a moștenit și Carmen de la Sălciua tăria de caracter de care dovadă. Artista este genul acela de femeie care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de multe obstacole ar întâlni în drumul ei, pentru că a fost crescută și învățată bine.

 

Zi importantă pentru Carmen de la Sălciua! Vedeta și-a făcut mama să plângă: ”Ai răbdat de multe ori”

„Încă de la primul meu scâncet ai vărsat prima lacrima ! O lacrima de fericire după care au urmat lacrimi de dor ,de mândrie ,de tristete dar pentru mine toate lacrimile tale au fost diamante ! Pentru ca au curs din iubire ! Din iubirea pura a unei mame pentru puiul ei ! Ai răbdat de multe ori.. sa avem noi,ți-ai înnodat lacrimile in gât când ne vedeai ca plecam și suntem mereu pe drumuri dar cu siguranța spuneai rugăciuni nenumărate sa ne păzească Dumnezeu pașii mereu …pentru toate astea și pentru multe altele Mama e Unica ! Te iubesc cu toată fiinta mea ❤️
La mulți ani!”, a scris vedeta în dreptul imaginii.