Săptămâna aceasta este una din ce în ce mai tensionată în tabăra Faimoșilor. În cadrul ediției de vineri a emisiunii de la Kanal D, Zanni și Seabastian Chitoșcă au avut o ceartă serioasă cu Ștefan Ciuhulescu, fostul fotbalist. Totul a pornit de la alegerile pe care ar fi trebuit să le facă în cadrul jocurilor, cu care niciunul dintre ei nu a fost de acord. Mai mult de atât, concurenții nu s-au rezumat doar la vorbe, pentru că noul concurent a sărit la bătaie.

Zanni va da cărțile pe față!?

Elena Marin este fericită cu decizia lui Ștefan de a-i pune la punct, pentru că se simte răzbunată, deoarece ea nu a avut niciodată curaj să le spună acest lucru, iar cineva a reușit să le închidă gura. Mulți dintre fanii emisiunii îi iau la rost pe dansatoare și fotbalist pentru atitudinea lor, dându-le dreptate lui Zanni și Sebi.

Declarațiile pe care Zannidache le face în această seară îi fac pe cei de acasă să își pună tot felul de întrebări legate desprea cearta lor. Favoritul publicului din echipa Faimoșilor va afirma în ediția de pe 16 mai că a fost tot scandalul regizat și că ei se știu de zece ani și că nu ar fi avut motiv de ceartă. Din teaser-ul postat reiese clar acest lucru, dar admiratorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă care este, de fapt, adevărul și mai au câteva ore de așteptat până vor afla acest lucru. Mai mult de atât, în această seară un concurent fie din echipa roșie, fie din echipa albastră va pleca din concurs, după ce pe 15 mai, Sorin Pușcașu a ieșit din competiție din cauza problemelor medicale.

Zanni, mărturisiri bombă despre scandalul cu Ștefan Ciuhulescu: "A fost regizată toată treaba"

„A fost regizată toată treaba cu mine și Ștefan, eu cu ăsta ne știm de la 10 ani..”, afirmă Zanni în ediția din această seară.

„Ne-am vorbit și….”, spune la rândul său Ștefan Ciuhulescu.