Toți fanii Anei Porgras și ai lui Zanni știu despre aceștia că s-au cunoscut cu câteva zile înainte de începerea emisiunii Survivor România. Aceștia au creat o legătură specială, încă din momentul în care s-au văzut pentru prima dată la probele sportive, iar din momentul acela au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Faimoșii au filmat chiar și câteva vloguri pentru canalul artistului de YouTube, pe care persoana care îi administrează contul le postează în fiecare lună.

Zanni, cadou modest pentru fosta gimnastă

Pentru filmările respective, ei s-au pregătit temeinic și au creat un decor special. Ei s-au filmat în mai multe ipostaze, au făcut tot felul de provocări, spre amuzamentul celor care le-au devenit fani, odată cu apariția lor în cadrul emisiunii de la Kanal D. Chiar dacă aceștia neagă că ar forma un cuplu, după părerea fanilor cât timp Ana Porgras a stat în competiție, vedetele au început să aibă sentimente.

Mai mult de atât, o dovadă clară pentru admiratori, că el ține la ea și invers, a fost momentul eliminării sale din concurs, când Zanni a așteptat ca ea să plece, să nu îl vadă plângând, iar apoi s-a descărcat fără să se mai gândească la nimic, nici măcar la faptul că era văzut de toată lumea arătându-și slăbiciunile. Până ca toate aceste lucruri să se întâmple, se pare că un mic gest pe care artistul l-a făcut pentru gimnastă a reușit să o impresioneze atât pe ea, cât și pe internauți.

 

Zanni, gest superb pentru Ana Porgras! Ce i-a dăruit Faimoasei înainte de Survivor România: "În cazul în care sunteți săraci și n-aveți..."

„Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să faceți cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c…, Veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul”,a mărturisit Zanni într-unul dintre vlogurile sale.