Aproape că nu este zi la Survivor România în care Zanni și Elena Marin să nu se certe. Cei doi au început un război în urmă cu câteva zile, căruia trapperul a decis să îi pună pace pentru o vreme, dar gestul făcut de dansatoare în ultimul consiliu l-a scos din sărite și a spus că acesta abia acum începe și că dacă va rămâne în competiție, îi va face zilelel amare celei care seara trecută a ieșit preferata publicului.

Zanni a luat foc

Zanni este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România și luptă pentru visul său până la capăt. Vedeta are de gând să își propria casă, pentru că toată viața lui a crescut la cămine, fiind dat către adopție de părinții lui la o vârstă fragedă. A mers la Survivor România cu gândul de a se întoarce acasă cu marele premiu, dar în același timp alții îi pun bețe în roate și îi vor răul.

În plus, el este și foarte sincer cu colegii săi de echipă, motiv pentru care mai ales fetele i-au pus gând rău și nu ezită să îl nominalizeze ori de câte ori au ocazia, pe motive sociale spun el. Acesta este și motivul pentru care Zanni i-a declarat răzvoi total rivalei sale Elena Marin, după ce a ieșit preferata celor de acasă și după ce l-a votat, doar pentru că a avut o serie de conflicte cu el. Tânărul crede cu tărie că nu el trebuia să fie cel votat și de aceea s-a enervat atât de tare.

Zanni, adus la disperare de Elena Marin! Faimosul a dat cărțile pe față: “Eu sunt șeful la suferință, ești nebun? “

„Mi-e somn, sunt rupt de foamne, nu am energie și nimic din ce se întâmplă în echipa mea nu mă trezește, nu e adrenalină, nu mă regăsesc deloc. Elena o dă în drame, păi unde suntem aici? Parcă o vedem pe Georgiana care a venit să-și caute tatăl.

Eu sunt șeful la suferință, ești nebun? Dacă spun eu poveștile mele, plânge lumea. Dar vin aici să le spun, cu asta mă bag în față, să vezi cât am plâns?  De-asta am câștigat, că ăla e bolnav și eu sunt îndurerat? Ce stăm să ascultăm?”, a declarat Zanni.