De când Ana Porgras a părăsit emisiunea Survivor România, Zannidache a fost cel care a ieșit de fiecare dată favoritului publicului. Acesta a avut parte de susținere din partea celor de acasă, dar și din partea partenerei sale de joc a cărei eliminare l-a durut enom. Tânărul a vrut mereu să îi arate publicului care sunt adevăratele fețe ale colegilir săi și a vorbit cu sinceritate despre fiecare în parte, deși multora nu le-au plăcut deloc părerile sale și nici nu le-au considerat potrivite.

„Nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat”

Zilele trecute, el și Sebastian Chitoșcă s-au certat extrem de tare cu Ștefan Ciuhulescu, care la un moment dat a sărit la bătaie, atitudine care a fost criticată de cei mai mulți dintre colegii lor, dar care a dat bine pentru cei de acasă, care i-au învinovățit pe veteranii de la Survivor România și nu pe cel care a intrat în concurs de curând. Având în vedere situația creată, oamenii i-au dat voturile lor fotbalistului acesta ocupând locul întâi și propunându-l pentru eliminare pe Cosmin, care a trecut pentru prima dată prin această situație.

Imediat ce Zanni a auzit cine este preferatul publicului din echipa lui, nu și-a mai putut stăpâni râsul și nu îi venea să creadă ceea ce s-a întâmplat. Nu a uitat, însă, să le mulțumească din toată inima celor care l-au susținut și celor care încă o fac și le-a promis că nu se va schimba niciodată și că va trăi fiecare moment la maximum în acest concurs.

Zanni a izbucnit în râs, după ce Ștefan Ciuhulescu a ieșit preferatul publicului la Survivor România: "Dacă lumea a văzut adevărul, atunci lumea..."

„Nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. Dacă lumea a văzut adevărul, atunci lumea vede bine. Nu este deloc amuzant! Râd eu, pentru că….râd eu. Mulțumesc celor de acasă că mă susțin! (…) Nu cred ce ce s-a întâmplat, cred că există o explicație pentru treaba asta. Nu cred că e ceea ce pare! (…) Urmează adevărul ăla mare despre care se tot vorbește și vă promit că voi trăi fiecare moment la maxim și că nu mă voi schimba niciodată.”, a declarat printre altele Zanni.