Interpreta Xonia a vorbit pentru prima dată despre tot ce se întâmplă în viața sa. Aceasta trece prin cea mai bună perioadă a vieții. Chiar dacă suferă de o boală autoimună, Xonia are o viață de film și este de la o zi la alta tot mai împlinită. Aceasta a început o relație frumoasă alături de Michael, cel cu care are o prietenie de opt ani de zile.

Xonia, mai fericită ca nicidoată

Xonia nu a fost tot timpul o femeie fericită, deși avea succes pe multe planuri. Aceasta a avut probleme de sănătate din cauza bolii autoimune de care suferă. La un moment, artista s-a retras din viața publică deoarece fața sa se umfla foarte mult. Mulți oameni o judecau, deoarece credeau că schimbările provin din cauza operațiilor estetice.

În prezent, totul începe să se așeze pe toate căile. Aceasta este mult mai sănătoasă, iar viața personală îi aduce numai împlinire. De puțin timp, artista a început o relație cu Michel, un tânăr antreprenor cu care este prietenă de mulți ani.

Iubitul Xoniei locuiește în America, acolo unde se va muta și ea definitiv. Cei doi au de gând să își facă viața împreună în Statele Unite ale Americii. Mai mult, Xonia deja știe ce va face acolo.

Iubitul său deține mai multe afaceri și chiar are și o casă extrem de mare. În imobil acolo, Xonia a filmat cel mai recent videoclip al său, în care a apărut și cel care i-a furat inima.

Eu nu prea vorbesc despre viața personală. Iubitul meu mă susține foarte mult, noi ne știm de 8 ani, iar în primul rând am fost prieteni. El știa care este profesia mea și care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat și în clipul meu. El este antreprenor. El încă nu a venit în România, dar a zis că poate vine. Videoclipul l-am filmat în Los Angeles, în casa în care locuiește Michel”, a spus Xonia.

xonia si albert
xonia si albert

Xonia încă luptă să uite trecutul

De altfel, în interviul acordat în platoul de la Star Matinal de la Antena Stars, Xonia a mai explicat acum că se simte pentru prima dată, după mult timp, foarte fericită. Aceasta a muncit mult să treacă peste toate problemele personale și profesionale.

De altfel, îndrăgită artistă a mai povestit și că a învățat să se ierte atât pe ea, dar și pe oamenii din jurul ei. A învățat să își dedice mai mult timp ei și proiectelor sale. În România, Xonia a participat în 2020 la sezonul șase al competiției de stil de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu pot să spun că sunt împlinită că am iubit, eu sunt împlinită indiferent dacă am sau nu pe cineva în viață. Eu am trecut prin niște greutăți și știți despre ce este vorba și a trebuit să lucrez foarte mult la liniștea sufletească și la iertarea oamenilor din jurul meu, dar și la iertarea mea. Cred că în viață totul se întâmplă cu un motiv și din orice experiență putem să învățăm și să evoluăm. Iertarea pentru mine înseamnă că nu m-am iubit suficient, că nu m-am respectat suficient. Eu ofer iertare pentru toată lumea, pentru că cu toții trebuie să ne iertăm. Nu aș vrea să folosesc cuvântul trădat în privința prietenilor, dar am învățat că nu trebuie să am așteptări de la nimeni. Trebuie să avem grijă de noi și de sufletele noastre. Sănătatea este cel mai important lucru și nu am crezut lucrul acesta până nu m-am lovit de asta”, a spus Xonia la Antena Stars.