What’s Up nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, iar recent le-a dezvăluit fanilor că suferă de o afecțiune la inimă și ar putea să fie mai gravă situația în orice moment. Speră ca lucrurile să se rezolve și să nu fie nevoit să plece dintre noi, pentru că și după părerea lui este mult prea devreme să se întâmple asta acum. Vedeta a primit mai multe lovituri grele în ultimii ani și totul a pornit de la divorțul de fosta sa soție, Simina, care în momentul de față este foarte fericit în brațele unui alt bărbat.

„Dumnezeu să te ierte, bunicule!”

Artistul este și el fericit din acest punct de vedere, pentru că Alice Badea este mereu alături de el și l-a susținut ori de câte ori a avut vreo problemă. Aceștia au continuat să se iubească, indiferent că oamenii din jurul lor nu le dădeau prea mari șanse de a rămâne împreună. Mai mult de atât, cântărețul a vorbit frumos de fiecare dată despre actuala sa parteneră de viață și i-a declarat iubirea peste tot.

Zilele acestea, se pare că este urmărit de ghinion și problemele nu se mai sfârșesc pentru el. În urmă cu doar câteva ore, acesta le-a dat o veste groaznică fanilor săi și anume că un om drag s-a stins din viață. Este vorba chiar de buniciul lui, bărbatul la care a ținut enorm și care i-a fost alături încă de când era doar un copilul. Mesajul pe care l-a transmis pe social media a reușit să îi emoționeze chiar și pe urmăritorii lui, care și-au exprimat la rândul lor regretul.

 

What's Up este în doliu! Mesajul dureros al artistului: "Dumnezeu să te ierte..."

„Dumnezeu să te ierte bunicule. Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! original gangsta: Vasile Balamuc ”, a notat artistul pe rețelele sociale.