Participarea la Survivor i-a adus foarte multă faimă lui Culiță, motiv pentru care acesta a luat o decizie radicală. Acesta și-a mărit prețurile pentru evenimente, deoarece consideră că acum merită mai mult deoarece este mult mai cunoscut și dorit la petreceri.

Culiță a decis să plece din Dominicană pentru a fi alături de iubita lui care va naște în curând, iar schimbările nu se opresc aici pentru Culiță Sterp. Participarea la Survivor i-a adus și mai multă faimă. Din motiv pentru că este extrem de mediatizat la ora actuală Culiță Sterp a decis că este momentul să își dea altă valoare ca artist. El a crescut prețurile pentru care cântă la evenimente, pe motiv că și faima sa a crescut în ultimele luni.

Conform celor povestite de managerul lui Culiță Sterp, acesta încasează, acum, pentru un eveniment cap-coadă, suma de 5.000 de euro. Pentru evenimentele de o oră, două, artistul are prețuri mai mici, însă nimic sub 1000-2000 de euro. Este un artist destul de scump la evenimente, însă destul de căutat.

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul lui Culiță Sterp, pentru fanatik.

culita-sterp
culita-sterp

Culiță și Daniela vor avea un băiețel

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să aibă primul lor copil. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că au aflat și care este sexul bebelușului care îi va face părinți pentru prima dată. Culiță și Daniela vor avea un băiețel. Deși timpul trece și sunt tot mai aproape de a aduce copilul pe lume, cei doi nu s-au decis încă ce nume să îi pună micuțului. Când vor decide, vor anunța și în spațiul public.

Este cea mai grea perioadă din viața mea. Eu, când am plecat la Survivor, am crezut că nu voi rezista mai mult de două, trei luni. Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi stătea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua.
Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul. Dacă nu era situația de așa natură, mă vedeam câștigător! Aveam foarte mulți susținători, mă votau și mai tare când am zis că vreau să plec. Am slăbit 17 kilograme în Dominicană. Am avut 105 când am plecat și acum am 88”, a spus Culiță Sterp în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.