Vlăduța Lupău înplinește chiar de 8 Martie vârsta de 30 de ani. Vedeta nu putea să nu marcheze un moment atât de important precum schimbarea prefixului. Astfel, dincolo de pandemie și reguli restrictive, artista a dat o mică petrecere chiar în casa părintească. I-au fost alături cele mai dragi persoane din familie și cei mai apropiați prieteni. Supriza uriașă a venit însă de la partenerul ei de viață.

Ce a primit de la soțul ei

De ziua ei Vlăduța s-a distrat pe cinste alături de invitați, iar atmosfera le-a fost animată de lăutari. Printre invitații cântăreței s-au aflat și Irina Deaconescu și iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea, fost coleg „de teren” cu soțul Vlăduței. Adi Rus a vrut să își suprindă iubita cu un cadou aparte.

Fostul portar de la CFR Cluj a apărut în mijlocul petrecerii cu un buchet imens de trandafiri care avea aproape aceeași înălțime precum cea a artistei.Cum era de așteptat soția lui a fost extrem de încântată și emoționată de momentul respectiv, deși cei doi erau înconjurați de multe persoane.

Vlăduța a postat pe contul personal de Instagram câteva imagini care au surprins momentul respectiv.Cântăreața a scris alături și un mesaj plin de recunoștință.

„Sunt un om norocos. Mulțumesc Doamne!”, a scris vedeta pe Instastory.

Vladuta Lupau

Vedeta a ajuns locul 1 pe Youtube în câteva ore

Vlăduța Lupău scoate piese pe bandă rulantă care au succes imediat la public. Vedeta face milioane de vizualizări pe Youtube cu melodiile ei care ajung la inimile ascultătorilor. La fel s-a întâmplat și zilele trecute când artista a lansat o nouă piesă de dragoste. Într-un interval de timp foarte scurt materialul a ajuns locul 1 pe Youtube-ul românesc.

Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău este la ora actuală una dintre cele mai iubite artiste de muzică de petrecere. Vedeta este căsătorită din 2019 cu fostul portar de la CFR Cluj, Adi Rus. Cei doi au avut o nuntă atipică. Deși regulile restrictive ale pandemiei le-au stat în cale în a face un eveniment fastuos și mare, aceștia au optat pentru o cununie civilă într-un cadru unic: în mijlocul pădurii.