Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adrian Rus, au mers zilele acestea în vacanța visurilor sale. Vedetele și-au dorit de foarte mult timp să ajungă în Maldive, dar au reușit abia anul acesta. Cei doi îndrăgostiți sunt încântați de toată experiența de care au avut parte și, cel mai probabil, vor mai merge și cu alte ocazii acolo. În minunata lor vacanță, și-au făcut toate mofturile și s-au distrat așa cum se cuvine.

 

Vlăduța Lupău a făcut-o și pe asta

După toate acestea, eii au dovadă și de faptul că sunt două persoane responsabile care în clipa de față pun cel mai mare preț pe sănătatea lor. Ei au mai fost infectați cu coronavirus acum ceva timp, dar sunt conștienți că acest lucru nu îi scapă de pericolul de a lua virusul pentru a doua oară, așa că au decis să își facă din nou testul pentru liniștea lor.

Frumoasa artistă nu s-a temut să le arate și fanilor câteva imagini sau să le povestească despre acest lucru. În fond, aceștia află totul despre ea chiar de pe Instagram, acolo unde Vlăduța Lupău este foarte activă și unde împărtășește cu ei atât momentele frumoase, cât și pe cele care se situează la polul opus.

Din fericire, forma virusului pe care a avut-o cântăreața atunci a fost una ușoară, care nu i-a dat prea mari bătăi de cap. Singurul dezavantaj a fost faptul că a fost nevoită să stea izolată timp de 14 zile în propria locuință, dar în rest totul a fost bine. Acum, se teme că ea și partenerul ei de viață ar putea să se infecteze din nou și din acest motiv s-au testat.

 

”Suntem la procedura PCR ca să fim siguri că nu avem din nou COVID”, a povestit Vlăduța Lupău pe contul său oficial de Instagram recent.