Este una dintre artistele momentului, iar activitatea sa muzicală a convins fanii de toate vârstele. Vlăduța Lupău face milioane de vizualizări pe Youtube cu piesele ei și ajunge la inimile celor care o ascultă. Deși nu s-a remarcat vreodată prin scandaluri sau conflicte în media se pare că gurile rele ajung și la vedetele care refuză să dea curs unor astfel de situații. Artista a fost pusă la zid pe internet însă nu a stat prea mult pe gânduri și a ripostat.

Acuzată că pune banii pe primul loc

Vlăduța Lupău s-a lansat în muzică încă de pe vremea când era doar o copilă, urcând pe scena celebrei foste emisiuni Tezaur folcloric. După numeroase concursuri și festivaluri pe care le-a bifat în palmares, artista a ajuns foarte îndrăgită de public. Dacă o perioadă îndelungată din cariera ei, cântăreața s-a axat pe muzica populară, recent aceasta a răspuns pozitiv propunerilor de a cânta și muzică de petrecere. Inițiativa a prins extrem de bine la public, iar artista s-a trezit peste noapte cu un val de aprecieri uriaș mai ales la colajele pe care le-a realizat pe platforma Youtube. Dacă o parte dintre fani s-au bucurat că vedeta se adaptează trendurilor, alții o critică dur pentru că a lăsat în plan secund muzica populară.

Vlăduța a avut recent parte în mediul online de câteva replici acide de la urmăritori. Mai exact,unul dintre ei o acuză că a prioritizat câștigurile financiare cântând și alte genuri muzicale decât cele de petrecere.

 

Văd că tot mai mult o dai în „extreme maxime pe diferite genuri muzicale”. Îmi pare rău că pentru faimă și bani ai lăsat muzica populară care te-a consacrat. Mare păcat.”, i-a transmis unul dintre fani.

În replică, Vlăduța i-a răspuns acesteia la fel de pragmatic.

„Cine a zis că am lăsat-o? Fac lucruri în muzica populară pe care mulți nu le fac. Se pare că nu aveți ochi de văzut și urechi de auzit!”, ascris artista pe Facebook.

Vladuta Lupau

Dincolo de controversele respective, vedeta la bază medic veterinar este foarte îndragită de public. Vlăduța scoate piese pe bandă rulantă și are succes cu fiecare dintre ele. În urmă cu doar câteva ore ea a lansat ultima ei melodie, „Bate vântul, bate”. Melodia a înregistrat deja numeroase vizualizări pe Youtube.