Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat?! Între cei doi sunt tot mai apropiați în ultima perioadă. Mai mult, de Paște au reușit să impresioneze toți fanii.

Vlad și Cristina, extrem de fericiți împreună

Deși au trecut cinci luni de când au decis să se despartă pentru totdeauna, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu au rupt definitiv legătura. Cei doi se comportă tot ca un cuplu și sunt împreună mai mereu. Aceștia au filmat un material video cu ocazia sărbătorilor de Paște, în care apar împreună, ciocnind ouă.

Toată această apropiere dintre cei doi i-a uimit pe urmăritorii lor din mediul online. Mai ales că nu este pentru prima oară când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu petrec timp împreună. Cu toții se întreabă dacă Vlad și Cristina s-au împăcat, sau dacă se comportă așa doar din prietenie.

vlad gherman si cristina ciobanasu
vlad gherman si cristina ciobanasu

Împreună cu Ruxandra Ion și soțul ei, Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seară frumoasă împreună, au comandat pizza, au stat la povești și au urmărit împreună serialul ”Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina în timp făcea treabă în bucătărie, iar fanii au observat că între cei doi încă există acea scânteie. Mai mult, amândoi par să se comporte ca un cuplu, deși susțin că sunt doar prieteni.

A doua zi, încă de dimineață, Cristina Ciobănașu a scos din folderul cu amintiri o fotografie în care Vlad Gherman dormea alături de pisicuța pe care au adoptat-o pe vremea în care formau un cuplu. Puțin mai târziu, actorul a publicat pe contul său de Instagram o forografie în care era pe Video Call cu fosta iubită, care îi arăta animăluțul de companie. Fanii celor doi sunt siguri că aceștia se vor împăca, mai devreme sau mai târziu, asta dacă nu au făcut pasul deja.