Deși nu se așteptau, trei dintre anticii zodiacului au parte de o zi destul de grea. Aceștia vor fi urmăriți de ghinion la tot pasul și indiferent ce vor face nu vor putea scăpa de momentele grele. Astrele vă sfătuiesc să mergeți doar în locurile în care este nevoie și să interactionați doar cu persoanele cu care este strict necesar. Cei care sunt înconjurați de un mare ghinion în această zi sunt Gemenii, Fecioarele și Capricornii.

Gemeni – nu risca nimic

Gemenii au parte de mai multe momente în care vor simți nevoia să facă anumite încercări în domeniul profesional. Astrele vă recomandă ca astăzi să lăsați lucrurile așa cum sunt și să nu încercați să schimbați ceva. S-ar putea să vă pripiți, iar urmările să fie destul de grave. Nu semnați contracte, nu acceptați oferte noi de muncă și nu vorbiți mai mult decât sunteti întrebați.

Horoscop ghinion

Fecioară – zi cu ghinion în casa financiară

Fecioarele au parte de o zi destul de grea din punct de vedere financiar. Astăzi nu este cel mai bun moment să investiți în voi. Alegeți să cumpărați doar ce este strict necesar și nu plănuiți nicio vacanță. De altfel, nu acordați împrumuturi și nici nu acceptați bani de care nu sunteți siguri că îi meritați cu adevărat, deoarece în spatele acțiunii pot fi adevărate capcane. Astrele vă recomandă multă prudență la tot ce înseamnă bani.

Capricorn – ghinion după ghinion în iubire

Ați încercat mult să mergeți înainte și să vă faceți o relație, însă astrele nu par să fie de partea voastră. Nimic nu merge atunci când vine vorba despre interacțiunea cu persoane de sex opus. Este recomandat să nu mai încercați să căutați iubirea. În aceste momente, s-ar putea să găsiți doar oamenii nepotriviți. Cel mai bine este să așteptați să vină ea la voi, spun astrele.