Imaginile publicate de Vica Blochina pe Instagram în care apare și Alex Bodi, au lansat mai multe semne de întrebare printre vedetele din România. Cei mai mulți s-au gândit la faptul că între blondină și  fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început o idilă și că acum încep să își oficializeze relația. După toate zvonurile apărute în presă despre acest subiect, Vica Blochina a ieșit public cu declarații. Aceasta a explicat care este relația dintre ea și Alex Bodi.

Vica a vorbit despre motivul pentru care s-a aflat la aceeași masă cu Alex Bodi, proaspăt despărțit de Daria Radionova. Cei doi au petrecut pe cinste, cu lăutari și băuturi alese.

Vica și Bodi, împreună?

Vica Blochina a recunoscut public că s-a aflat la aceeași masă cu Alex Bodi, într-un restaurant din Capitală, dar nu au fost singuri. Cei doi se cunosc și au fost amândoi la aceeași masă. Cu toate acestea însă, Vica și Bodi sunt doar prieteni și susțin că până la o relație este drum lung. Chiar și așa, Vica nu a dat de înțeles că nu ar interesa-o o relație cu afaceristul din Mediaș.

Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva. „, a declarat Vica Blochina, în exclusivitate, pentru Cancan.

Alex Bodi este în prezent un bărbat sigur și gata să înceapă o nouă relație cu orice femeie dorește. Acesta și-a încheiat orice socoteală cu Daria Radionova, de când aceasta s-a întors la Londra. Alex Bodi are și motive să își schimbe viața, mai ales că tocmai a devenit din nou un bărbat care poate circula în libertate, după ce a scăpat de arestul la domiciliu.