Vica Blochină este una dintre cele mai curtate persoane publice din România. Fosta lui Victor Pițurcă nu se lasă însă impresionată de oricine. Drept pentru care momentan blondina nu are o relație oficială. Deși a dezvăluit ce fel de bărbat preferă alături, Vica nu și-a găsit incă sufletul pereche. Și dacă își petrece nopțile singură, fosta concurenta Asia Express nu putea să nu împărtașească o serie de imagini incendiare cu cei care o admiră.

S-a pozat sexi în intimitatea dormitorului propriu

O femeie ca Vica Blochina ani are cum să treacă vreodată neobservată. Blondina are o personalitate excentrică și plină de umor. De asemenea la capitolul aspect fizic fosta lui Pițurcă arată impecabil. Chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă Vica arată extraordinar de bine.

Mândră de imaginea ei, ea a postat pe contul personal de socializare două fotografii care au încins internetul. Blondina a reușit în pandemie să acumuleze câteva kilograme în plus însă în doar o lună de antrenamente intense la sală, acestea au dispărut ca prin minune. Vica se declară extrem de mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut alături de instructorul ei de fitness.

Vica Blochina

Într-un body mulat, fosta balerină și-a lăsat la vedere posteriorul bombat, semn că acesta este unul dintre „piesele de rezistență”. De altfel, Vica a vrut să își evidențieze picioarele extrem de lungi și lucrate la sală.

Preferă bărbații bogați

Spre deosebire de alte vedete de la noi fosta iubită a lui Victor Pițurcă este extrem de tranșantă și sinceră atunci când este întrebată despre viața personală. Blondina a dezvăluit de curând că preferă alături un bărbat matur și bogat care să îi poată oferi totul pe plan financiar.

Fosta concurentă de la Asia Express nu s-a afișat în ultimii ani alături de vreun bărbat celebru și bogat. După relația ascunsă și eșuată cu renumitul selecționer se pare că Vica nu a mai avut parte de o poveste de amor de lungă durată.