Zilele trecute, Ana Porgras le-a dat o veste groaznică fanilor ei. Încă de la primele ore ale dimineții, aceștia au observat o postare suspectă pe contul ei de Instagram, în care o persoană străină se dădea drept managerul său și făcea postări în numele său. Imediat ce a constatat ceee ce se întâmplase, de fapt, vedeta a luat tot felul de măsuri, care s-au dovedit inutile, pentru că nu a reușit nici până în ziua de astăzi să își recupereze contul.

Ana Porgras: „Vă rog eu din suflet să dați report la contul ăla”

Cu părere de rău, fosta campioană a României și-a anunțat comunitatea de fani că nu mai are acces la contul ei de Instagram, pentru că i-a fost spart, iar persoana respectivă îi cere bani pentru a i-l înapoia, iar suma nu este deloc un am mică. Vedeta reușise să adune 153 de mii de urmăritori, jumătate dintre aceștia urmărind-o imediat după ce a părăsit Survivor România.

Nu este singura concurentă care a pâțit acest lucru. Prin aceeași situație a trecut și Sorin, care nu are nici cea mai mică ideea ce s-a întâmplat, dar și Vera Miron care este extrem de supărată, pentru că și era reușise să strângă 30.000 de urmăritori odată cu participarea sa la emisiunea de la Kanal D. Situația legată de recuperarea conturilor este încă neclară, pentru că nu se știe dacă vor mai fi vreodată ale lor, iar Ana Porgras și-a făcut deja un alt cont de Inastagram, de unde ține legătura cu fanii ei adevărați care încă o susțin, deși trece print-o perioadă grea.

 

 

„Aveam 30.000 de urmăritori”,a spus Vera în direct.

Vera are aceeași problemă ca și Ana Porgras! Vedetele au fost victimele hackerilor: „Aveam 30.000 de urmăritori”

„Nu s-a rezolvat nimic. Nu sunt eu pe contul ăla, contul ăla îi aparține lui de azi înainte. Eu nu mai am acces. Vă rog eu din suflet să dați report la contul ăla”, declara Ana Porgras, zilele trecute.