Vera și Jador au fost eliminați din cadrul competiției Survivor, aproape în aceeași perioadă și tocmai din acest motiv, aceștia au revenit în România cu același avion, iar în aereoport, ei au purtat o serie de discuții foarte interesante, despre care fosta concurentă nu s-a putut abține, să nu discute în cadrul uneia dintre emisiunile în care a fost invitată recent.

Vera, moment de sinceritate în direct

Ea a regretat enorm eliminarea sa din competiție și i-a purtat pică lui Albert Oprea, pentru faptul că a nominalizat-o pe ea, care abia intrase în competiție și nu reușise să demonstreze mare lucru. Ea este de părere că putea mult mai multe, dar că nu avut timp să arate totul și tocmai din acest motiv nu a avut parte de susținerea celor de acasă. Dintre ea și Maria, blondina a fost cea care a rămas, ceea ce nu i se pare corect, mai ales că favoritul publicului îi promisese că nu o va vota pe ea și nu s-a ținut de cuvânt.

Ei bine, ea s-a întors acasă și a dat detalii semnificative despre discuțiile pe care le-a purtat cu Jador, dar pe care ea le-a luat în spirit de glumă, obișnuită fiind din cadrul concursului cu felul de a fi al manelistului, care nu făcea altceva decât să o descurajeze pe traseu. Ea nu era deloc intimidată de cuvintele lui, ba chiar este de părere că acestea o motivau și mai tare să o facă să vrea să aducă punct pentru echipa ei, care nu avea prea mare încredere în forțele sale.

 

Vera a dat cărțile pe față! Ce discuție a purtat cu Jador în aeroport: ”Am luat-o ca pe o glumă”

”Îmi spunea că sunt varză, că sunt praf, că n-o să aduc niciun punct. De fiecare dată când mi-a zis cuvintele acestea, am adus câte două puncte. Mă motiva, prindeam putere mai multă. La nervi nu-ti dai seama ce spui. Mi-a zis că până o să ajung acasă o să mă facă varză cu creierii. Mi-a zis în aeroport când am ajuns că o să fim prieteni, că n-a avut nimic cu mine, pur și simplu tot ce a fost, a fost o glumă. Nu am nimic de reproșat. Mi-a zis mai multe. L-a întrebat cineva în aeroport că dacă ar avea o iubită ca mine, ce i-ar face. Și el a răspuns că un copil. O glumă, bineînțeles. Am luat-o ca pe o glumă”, a declarat Războinica.