Zi extrem de dificilă pentru Gabriela Cristoiu! A fost bătută chiar de către iubitul ei turc. Ulterior, aceasta a povestit toate clipele prin care a trecut. Iubitul sĂu a bătut-o chiar în ziua de Paște.

Gabriela a trecut prin clipe de coșmar

Toate momentele grele au fost povestite de frumoasa vedetă, la Antena Stars. Gabriela este mutilată și vânătă la ochi. Ei îi este teamă pentru viața sa și se gândește  să nu pățească lucruri mai grele. Gabriela se împăcase cu iubitul, însă chiar în ziua de Paște era bătută de el. Acum, Gabriela consideră că a făcut o mare greșeală că s-a împăcat cu el. După ce a fost la Biserică de Paște, el a dat din nou în ea. Potrivit vedetei, aceasta este cea mai cruntă bătaie pe care a încasat-o de la individ.

Efectiv sunt plină de sânge. Apoi am mers la spital, acum sunt la spital, am nevoie de câteva zile să-mi revin. A fost un moment foarte greu, eu niciodată nu am păţit aşa ceva. Eu am mai primit aşa lovituri de la mama mea de când aveam 5-6 ani, chiar şi când aveam 16 ani, dar să mă lovească un bărbat atât de tare, mie nu mi s-a mai întâmplat”, a povestit Gabriela Cristoiu.

Gabriela Cristoiu
Gabriela Cristoiu

Gabriela Cristoiu se teme pentru viața sa. Aceasta declară că este plină de vânătăi și a ajuns chiar în spital.

Sunt internată, plină de vânătăi, tremur toată!”

Ce este cel mai grav este faptul că turcul a umplut-o de sânge. Mai mult, ea a avut nevoie și de perfuzii. Aceasta este una dintre vedetele din România care au avut de suferit din cauza violenței bărbaților. Acum, vedeta își dorește doar să treacă cu bine peste toate greutățile și să își refacă viața departe de iubitul turc care i-a făcut viața un calvar.