Subiectul despre renunțarea lui Dani Mocanu la manele nu s-a consumat, pentru că sunt multe persoane care nu acceptă sub nicio formă ideea că el nu mai face parte din această industrie. Chiar și vestea în sine, despre intenția sa de a cânta numai muzică bisericească, a fost un real șoc pentru cei care îl cunosc și care au crezut că nu este pe bune. Avea un succes prea mare cu piesele sale, care erau mereu pe primul loc și care îi aduceau mii de euro în conturile bancare.

Și lui Vali Vijelie îi este dor de vechiul Dani Mocanu

Artistul nu a glumit când a spus că își întoarce fața către Dumnezeu. S-a pocăit, și-a tatuat un psalm, a lansat muzică dedicată Lui Dumnezeu, a încercat să îi convingă și pe alții să procedeze la fel ca el. Cu toate acestea, eforturile sale sunt în zadar, pentru că atât fanii lui cât și colegii de breaslă îi duc lipsa și speră că își va reveni și va lansa din nou muzica datorită căruia a ajuns cunoscut în întreaga țară.

Se pare că nici Vali Vijelie nu se poate obișnui cu ideea că Dani Mocanu este un alt om, cu altă imagine și care nu mai face parte din lumea manelelor. Zilele acestea, manelistul a încercat să îl convingă pe acesta să renunțe la viața de acum și să revină la vechile obiceiuri. Mai mult de atât, el și-a rugat toți fanii să se roage ca Mocanu să se apuce din nou de cântat.

 

Vali Vijelie, mesaj pentru Dani Mocanu după ce s-a lăsat de muzică: "Să ne rugăm cu toții să se apuce de cântat!"

 

”Dragi prieteni, am o surpriză frumoasă pentru voi. Am un prieten bun care a spus așa: ”Mă pocăiesc și mă las de cântat”. Uitați-l! Este vorba despre Dani Mocanu! Salută toți prietenii și totodată, să ne rugăm cu toții să se apuce de cântat! Hai, Dani! Hai, Dani! Spune acum, că este momentul! Când te apuci iar de cântat?”, i-a spus Vali Vijelie lui Dani Mocanu.