Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc din plin viața împreună. Cei doi sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece și nu se sfiesc să arate acest lucru în fața tuturor. Chiar dacă au devenit părinții a trei copii, iar responsabilitățile lor s-au dublat și timpul a devenit mai scurt se pare că cei doi porumbei găsesc timp și pentru povestea lor de iubire.

Escapadă la mare sau planul de bătaie pentru sezonul estival?

Deși temperaturile nu sunt încă deloc prietenoase, Cristi și Valentina au dat o fugă pe litoral. Cei doi au vrut cel mai probabil să îmbine utilul cu plăcutul și să se bucure de timp împreună, dar și să pună la bătaie planul de lucru pentru următorul sezon. Asta pentru că cei doi dețin acolo un hotel de lux de care în perioada verii Valentina se ocupă îndeaproape.

Astfel, blondina ar fi vrut acum să identifice eventualele probleme care ar sta în calea deschiderii unității de cazare la început de sezon. De altfel, majoritatea hotelierilor de pe litoralul românesc încep interviurile de angajare și realizarea procedurilor de lucru care vor sta la baza activităților lor încă de la finalul iernii. Ca o afaceristă dedicată, Valentina sub îndrumarea soțului a conceput planul de acțiune.

Printre afaceri și cifre, cei doi amorezi au găsit timp și pentru a e relaxa puțin. Valentina și controversatul afacerist s-au plimbat pe plajă și s-au sărutat cu foc. Fostul manechin a postat pe contul ei de socializare o imagine în care apare în brațele tatălui copiilor ei. Blondina a scris alături de fotografie și un mesaj sugestiv care arată cât de fericită este alături de fostul patron de la Dinamo.

„Love/Iubire”, a fost mesajul Valentinei publicat pe Instagram.

Valentina Pelinel

Borcea și-a găsit liniștea alături de soția lui

Chiar dacă relația lor a fost pusă încă de la început sub semnul întrebării, Valentina și Cristi au rezistat până acum cu stoicism împreună. Cei doi au trei copii și se bucură din plin de familia pe care au construit-o. Afaceristul a declarat într-un interviu recent că actuala lui parteneră de viață l-a schimbat complet și că își dorește sa o aibă alături mereu.