Au mai rămas aproximativ trei săptămâni până când Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor deveni părinți pentru prima dată. Având în vedere că artistul participă la Survivor România, femeia a fost singură în această perioadă și nu se teme să recunoască faptul că i-a fost foarte greu în lipsa lui. Acesta a pierdut toate aceste momente frumoase din viața lor, pentru că în momentul în care a decis să ia parte la acest proiect, nu a crezut că va ajunge atât de departe și nici că va dura atât de mult emisiunea.

„Daniela îl vrea aproape când va naște”

Săptămâna trecută, Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, iar Culiță Sterp a putut sta de vorbă cu viitoarea sa soție. A aflat că sora lui, Ileana Sterp, a născut o fetiță care se numește Carla și că în curând va deveni chiar el tată de băiat. La un moment dat, partenera sa de viață a mărturisit că are încredere în el că va ajunge până în marea finală și că nu o deranjează să îl aștepte acasă împreună cu băiatul lor, dar surse din apropierea celor doi spun că nu este adevărat.

Cineva a declarat că ei au făcut o înțelegere ca manelistul să fie acasă, în momentul în care Daniela va naște și că într-un fel sau altul acesta va părăsi competiția, dar nu se știe încă modul în care vor decurge lucrurile sau dacă are vreo înțelegere cu producătorii emisiunii.

 

Va fi sau nu prezent Culiță Sterp la nașterea fiului său!? Artistul, gata să renunțe la Survivor: "Daniela îl vrea aproape când va naște"

”Culiță și Daniela au decis să fie împreună în momentul în care el va deveni tată. Nu este clar cum va părăsi emisiunea, cum se va întoarce în România în timp util, dar cu siguranță o va face. Ori are o înțelegere cu producătorii, ori va face în așa fel încât să fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela îl vrea aproape când va naște, iar Culiță va fi acolo”, a declarat o sursă pentru Fanatik.ro.