Adela Popescu a luat o decizie care a uimit pe toată lumea. Vedeta a decis să își ia bonă pentru cel de-al treilea copil care urmează să vină pe lume într-un timp foarte scurt. Și nu orice bonă, ci una cu o experiență extrem de mare. Bona este adusă tocmai din Filipine. Aceasta va rămâne în România și va avea o nouă casă, la Adela. Totul se va întâmpla în curând, deoarece Adela Popescu urmează să nască în luna iulie.

Adela Popescu este în luna a șaptea de sarcină, iar peste doar câteva săptămâni va deveni din nou mămică. Prezentatoarea TV se pregătește de tot mai mult ca să fie sigură că totul va fi pregătit și că nu va avea parte de nicio surpriză în momentul în care va da viață celui de-al treilea copil pe care îl are cu Radu Vâlcan.

Între timp, a căutat mult și a angajat o bonă originară din Filipine, care urmează să ajungă în România în aproximativ o lună.

Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV.

adela popescu si radu valcan
adela popescu si radu valcan

Adela Popescu vrea să nască natural

Acum câteva zile, Adela Popescu a transmis oficial că are în plan să nască tot pe cale naturală. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018.

Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a precizat viitoarea mămică.

Adela și Radu sunt una dintre cele mai puternice familii din România. Cei doi sunt foarte uniți și își trăiesc la maxim viața, alături de cei doi copii. Acum, toate planurile lor se îndreaptă către momentul în care vor deveni părinți pentru a treia oară.