Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza în văzul tuturor.  Mai spectaculos este că răspunsul celebrei artiste nu a întârziat să apară. Cunoscută drept Regina muzicii din România, cântăreața în vârstă de 50 de ani i-a oferit o replică uimitoare celebrului actor, în vârstă de 38 de ani.

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe Instagram

În ultimele luni, de când cu vizitele la estetician, Loredana Groza a publicat mai multe fotografii incendiare în mediul online. Aceasta a avut și o zi în care postat câteva fotografii mai decente. Acestea au fost cu adevărat pe placul lui Bendeac, motiv pentru care a avut și o reacție publică. Bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și a cerut-o pe Loredana în căsătorie.

Vrei să fii soția mea?”, i-a lăsat Mihai Bendeac într-un comentariu îndrăgitei artiste.

bendeac si loredana groza
bendeac si loredana groza

Mai mult, acesta a continuat să insiste și i-a mai transmis un mesaj artistei. Actorul o întreabă, tot public, dacă vrea să îi fie soție și dacă și-l dorește ca bărbat.

La doar câteva minute după ce i-a văzut postarea, cântăreața a publicat captura de ecran realizată de actor și i-a răspuns. Dialogul dintre cei doi a făcut cu adevărat deliciul celor din mediul online.

“Mai întrebi??”, i-a transmis Loredana, adăugând două emoticoane.

“Trebuie să-mi anunț familia Chem un echipaj SMURD să fie aici în caz de ceva”, i-a răspuns Mihai Bendeac.

Nu de multe zile, Loredana Groza a lansat un proiect muzical la care a colaborat alături de 10 dintre cei mai apreciați maneliști; Florin Salam și Vali Vijelie, printre artiștii pe care Costi Ioniță i-a convins să colaboreze. Loredana a ocupat locul 1 în trendingul din România și top 10 la nivel mondial, cu această melodie. De atunci, artista este în ochii tuturor românilor care abia așteaptă să afle care este următorul pas al acesteia.