Iubita lui Smiley arată incredibil, chiar dacă a trecut doar puțin timp de când a născut. Gina Pistol a publicat pe rețelele sale de socializare ședință foto incendiară, în costum de baie. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru trupul său de invidiat.

Gina Pistol are o ținută de invidiat

Acum mai bine de două luni, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Smiley. În timpul sarcinii, prezentatoarea TV a luat câteva kilograme în plus și a fost destul de criticată de internauți .Mulți au criticat-o pentru că s-a îngrășat și că nu a avut grijă de ea în sarcină.  Acum, aceasta a avut grijă mai multă de ea și s-a ocupat de o dietă destul de bună, de sport și diverse tratamente corporale. Gina Pistol a reușit  să revină la o siluetă destul de frumoasă.

Imaginile arată totul. Gina a apărut îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg. A făcut o ședință foto de-a dreptul uimitoare. Ulterior, ea a publicat și un mesaj alături de poze, pe paginile sale de socializare. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru toată ambiția pe care a avut-o să își revină la trupul său de altădată.

Să te iubești pe tine însăți este cheia spre fericire”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiilor.

gina-pistol
gina-pistol

Gina Pistol și Smiley sunt din ce în ce mai fericiți. Cei doi o au împreună pe micuța lor și se simt foarte bine în postura de părinți. Mai mult, surse din jurul celor doi susțin că Smiley și Gina se gândesc tot mai mult și la nuntă. Momentan, niciunul dintre cei doi nu a confirmat în lumea mondenă dacă acest plan este real. Cel mai probabil, timpul ba dovedi dacă cei doi au de gând să rămână doar într-o relație, sau și în rolul de soț și soție.