Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Artistul este extrem de sincer cu mulțimea de oamenii care îl urmăresc și de fiecare dată își exprimă punctul de vedere, indiferent de consecințe. Relaxarea măsurilor împotriva răspândirii virusului care a pus stăpânire pe țara noastră a fost și este încă un subiect de discuție pentru toată lumea, iar cântărețul a avut și el ceva de zis în acest sens.

„Evenimentele in aer liber au mai multe restricții”

Într-o postare făcută pe social media, Chirilă a vorbit despre deciziile luat de Klaus Iohannis și nu este deloc de acird  cu felul în care a procedat. A avut ceva de reproșat, pentru că școlile au rămas încă închise pentru cei mai mulți dintre elevii țării noastre și crede că pentru un fost profesor nu a gândit bine ceea ce a decis. Actorul a specificat că nu a reușit decât să îi facă pe profesori să iasă la un restaurant la mici și bere cu elevii lor, din moment ce instituțiile de învățământ rămân în mare parte închise.

Nu este pentru prima dată când el își exprimă punctul de vedere despre situația din țara noastră, el fiind de la început unul dintre cei care a luat atitudine în ceea ce privește măsurile luate de autorități, deși știa că un singur om nu poate schimba nimic, dar nu a avut cum să tacă, având în vedere felul lui de a fi. Tudor Chirilă a reușit și de această dată să le atragă atenția fanilor săi, pentru că aceștia i-au dat zeci de comentarii pro sau contra afirmațiilor sale.

„Întâiul profesor al țării, președintele Klaus Iohannis a scos, însă, România educată la o terasă și-un mic. Singura șansă pentru ca profesorii să-și poată vedea față-n față toți elevii este să-i aducă la restaurant. Școlile rămân la fel de închise pentru “neesențiali”, adică pentru copiii de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile aflate în scenariu galben”, a declarat Tudor Chirilă.

 Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: "Școlile rămân la fel de închise pentru..."

De fapt, evenimentele in aer liber au mai multe restricții decât anul trecut ca să nu mai vorbim de faptul că se păstrează ideea la fel de absurdă că e mai sigur la interior decât la exterior”, a mai zis artistul.