Andreea Tonciu este din ce în ce mai mult în aceleași locuri în care este și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Ieri seară, soția lui Daniel Niculescu a publicat mai multe videoclipuri în mediul online, în care a prezentat modul în care se distrează pe cinste. Alături de ea i-au fost mai mulți prieteni, culmea, printre care și Bodi.

Andreea Tonciu, Lorena Tonciu, Gabriel Ronciu, Bianca Iordache, Niculescu Daniel și Bodi Alex au petrecut pe cinste în unul dintre localurile de fițe din București. Aceștia au servit mâncăruri alese și au dansat și s-au distrat pe muzică de calitate. Andreea nu a omis niciun moment și a făcut Insta Story după Insta Story, etichetându-i pe cei prezenți. În videoclipurile surprinse de Andreea se vede foarte clar cum Bianca Iordache, dansatoarea focoasă din lumea show-bizului și afaceristul din Mediaș sunt extrem de apropiați. Cei doi au stat unul lângă celălalt la masă și și-au zâmbit în continuu. Deși neagă faptul că ar forma o relație și susțin că sunt doar prieteni buni.

andreea tonciu
andreea tonciu

Andreea Tonciu, implicată și în scandalul Drăgușanu – Bodi

Andreea Tonciu se afla în salonul de înfrumusețare în momentul în care Alex Bodi a intrat în salon și a încercat să vorbească cu Bianca Drăgușanu. A ieșit un adevărat scandal, iar Bodi s-ar fi așezat chiar pe scaunul Andreei, aceasta din urmă fiind nevoită să asiste la toată cearta dintre foștii iubiți. Acum, se pare că aceeași Andreea Tonciu apare tot mai des la petreceri și evenimente publice însoțită de soțul său, Daniel Niculescu, dar și de Alex Bodi și noua cucerire, Bianca Iordache.