Theo Rose și Alex Leonte au o relație frumoasă, de lungă durată și au rezistat tuturor provocărilor din viața lor, ba mai mult de atât, nu au crezut niciodată în ceea ce au declarat gurile rele despre ei. Deși la început, nu multă lume le dădea vreo șansă, aceștia au reușit să demonstreze tuturor că legătura dintre ei este una puternică și că iubirea lor este mai presus de orice.

Theo Rose și Alex Leonte, patru ani împreună

Cei doi sunt împreună de patru ani și au planuri serioase de viitor, iar fanii acestora se gândesc adesea când va veni momentul ca ei să se căsătorească sau când anume vor avea un copil. Stând de atât de mult timp în aceeași casă, vedetele se simt deja ca o familie, iar ori de câte ori cineva o întreabă despre nuntă, artista își pune și mai multe întrebări despre marele eveniment, unul dintre cele mai importante din viața lor.

Cântăreața îl iubește enorm pe nepotul lui Nea Mărin, în ciuda faptului că admiratorii eu încercat să o cupleze cu Bogdan de la Ploiești, unul dintre prietenii lor comuni. Încă de când au luat decizia de a lansa prima lor piesă împreună, despre ei s-a scris că ar forma un cuplu, deși fiecare dintre ei este într-o relație. Mai mult de atât, aceștia cred că i-ar sta mai bine alături de manelist, doar că persoana pe care o iubește este, de fapt, Alex Leonte, bărbatul care i-a furat inima și care i-a fost alături în orice moment al vieții.

 

Theo Rose și Alex Leonte, planuri serioase de nuntă! Ce spune cântăreața despre marele eveniment: "Avem patru ani împreună, suntem..."

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie. Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a declarat Theo Rose.