Zilele trecute, lui Abi Talent i s-a pus serios pata pe Theo Rose. Tânărul a pus un Story în care a ironizat-o, cel mai probabil în speranța că ea îi va răspunde cu aceeași monedă. Din câte a dezvăluit el, se pare că la un moment dat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-ar fi dat cu părerea despre el. Toată lumea știe despre trapper că nu suportă oamenii care își exprimă opinia despre el sau despre felul său de a fi. Nu de puține ori, el i-a luat la rost pe cei care au procedat astfel.

Îl suportă sau nu Theo Rose pe Abi Talent!

Ei bine, Abi i-a transmis artistei un mesaj dur, care a circulat repede pe internet. Acesta a ajuns chiar și la ea, iar unii chiar au început să îi dea mesaje și să o întrebe dacă au văzut ce a putut să spună el despre ea. Ei bine, cântăreața nu a intrat în joc, ci a dat un răspuns pacifist.

Abi Talent este recunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat în ultima vreme, cel mai cunoscut fiind cel cu Alex Velea, iubitul Antoniei. Cel mai probabil, Theo nu vrea să fie implicată în astfel de certuri și a preferat să stea în banca sa.

Recent, un fan a întrebat-o pe Instagram dacă îl suportă sau nu pe Abi, iar a oferit un răspuns sincer așa cum face de fiecare dată. Aparent, vedeta nu are nimic cu tânărul din Buzău, deși acesta a transmis un mesaj dur la adresa ei.

„Theo Rose să te f**a Cheluțu, dacă îți mai dai tu cu părerea despre mine”, i-a transmis Abi Talent frumoasei artiste.

„Fals, mă! Îl suport, cum să nu-l suport. Acum credeți că dacă…așa și așa. Nu e…e ok”, a spus Theo Rose la InstaStory.