Theo Rose a intrat în atenția tuturor, după ce a participat la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Deși lansase câteva piese și înainte cu câteva nume importante din muzică, oamenii au început să o admire și să o urmărească abia după aceea. Vedeta nu doar că a participat la acest show de televiziune, dar a ajuns și până final, când a pierdut în fața Alexandrei Ungureanu la o diferență de câteva sutimi.

De ce nu merge Theo Rose în vacanțe!

Văzând că nu ea a fost marea câștigătoare, așa cum credeau că va fi, fanii au început să scrie peste tot în comentarii că voturile au fost planificate dinainte. Theo Rose nu s-a supărat că a pierdut, iar drumul ei nu s-a terminat acolo, ba chiar pare că abia de acolo a început să aibă tot mai mare succes. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista câștigă tot mai mulți bani din muzică, deși lipsesc concertele de mai bine de un de zile din cauza pandemiei de coronavirus.

Se pare că artista nu dă banii în stânga și în dreapta, ba chiar are un plan bine pus la punct. Mai mult de atât, Theo Rose are un plan bine pus la punct și își dorește să îi strângă acolo, pentru a-și lua propria casă. Acesta este tocmai motivul pentru care nu pleacă în vacanță, deși ar putea merge în orice loc de pe pământ. Preferă să economisească, pentru a-și vedea visul împlinit.

 

 Theo Rose, momentul adevărul pe Internet! Ce face vedeta cu banii câștigați din muzică:  Ce face Theo Rose cu banii din muzică și de ce nu pleacă în vacanțe: „Am zis să strâng să-mi iau ...”

„Nu plec în nicio vacanță. Aș putea. Mi-ar plăcea … Nici nu am simțit cu adevărat, pentru că dacă aș fi simțit cu adevărat nevoia de o vacanță, probabil că mi-aș fi luat o vacanță. Am zis să strâng bani să-mi iau casa mea și asta fac acum”, le-a povestit Theo Rose fanilor ei din mediul online.