Vecinii nu ni-i putem alege, pentru că dacă s-ar fi putut Theo Rose, cu siguranță, nu i-ar fi ales pe ei. Vedeta a avut parte în această dimineață de o întâmplare, despre care le-a povestit și fanilor de pe social media, care au fost la fel de supărați ca și ea când au auzit ce s-a întâmplat.

Theo Rose nu mai are somn din cauza vecinilor

Având în vedere că are un program destul de încărcat, sunt zile în care Theo Rose simte nevoia să se odihnească și ea câteva ore în plus. Aceasta este una dintre acele zile, dar lucrurile nu au mers pentru ea conform planului și nu a fost deloc vina sa. Ei bine, artista planificase să doarmă puțin mai mult, dar a avut ghinionul să fie trezită cu câteva ore înainte. Cum?

Ei bine, vecinii nu i-au dat pace, iar undeva pe la 7 a fost trezită de aceștia. A pornit o alarmă, iar în momentul în care a auzit că nu se mai oprea, vedeta a luat foc. Bineînțeles că a vorbit despre această întâmplare nefericită cu zâmbetuk pe buze, dar se citea supărarea în ochii ei.

“Am zis că în dimineața asta dorm și pe până la zece jumate, la șapte eram în picioare agitată așa. Nici somn nu mai am. Și mai e și asta. Suna alarma la om.“, a transmis Theo Rose pe contul său de Instagram, încă de la primele ore ale dimineții.

Theo Rose a intrat în atenția publicului, după ce a început să lanseze piese cu cei mai cunoscuți cântăreți de manele, dar și în urma participării sale la emisiunea „Bravo, ai stil!”, pe care din păcate pentru ea și pentru fanii săi, nu a câștigat-o. Chiar dacă nu a plecat acasă cu marele premiu, vedeta a reușit să adune o mulțime de fani care sunt acum alături de ea la orice pas.