În timpul uneia dintre edițiile emisiunii „Bravo, ai stil!”, Theo Rose a povestit că s-a luptat și încă se luptă cu anxietatea. Artista a vorbit cu lacrimi în ochi despre cele mai grele momente din viața sa, pe care le-a trăit din cauza anxietății. Este o fire optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze și nimeni nu se aștepta ca ea să fi avut atât de multe probleme.

Theo Rose se simte din ce în ce mai bine

Cântăreața a reușit cu greu să își revină, dar a avut noroc de oameni buni și frumoși în jurul ei, care au susținut-l la fiecare pas. Iubitul ei este cel fără de care nu ar fi reușit să depășească toate clipele de coșmar. Alex a sprijinit-o și i-a fost alături la fiecare pas. Acesta nu a lăsat-o niciodată la greu, iar pentru ea a contat enorm.

Deși nu a fost marea câștigătoare a emisiunii de la Kanal D, mulți o privesc pe ea ca fiind cea mai bună. Unora nu le vine să creadă nici acum că nu a plecat acasă cu marele premiu, pe care îl merita din plin. Ea nu a regretat că a pierdut, ba chiar s-a bucurat din tot sufletul pentru colega sa, Alexandra Ungurenu.

După toate câte a povestit în emisiune, fanii se mai întreabă și acum dacă ea este mai confruntă sau nu cu anxietatea. Ei bine, se pare că Theo Rose este din ce în ce mai bine, iar anxietatea nu îi mai dă atât de multe bătăi de cap ca la început.

„Eh, uite că fals. Am învățat că eu nu trebuie să mă lupt cu anxietatea, ci că trebuie să mă împrietenesc cu ea. Și, de fapt, să îmi dau seama ce vrea să îmi transmită atunci când apare, pentru că ea apare, pentru că ceva e în neregulă în viața mea…atunci când e”, a explicat Theo Rose.