Nicole Cherry este împreună cu iubitul ei de câțiva ani buni, timp în care s-au mutat și împreună. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa cum multe cupluri și-ar dori să aibă. Vedetele se gândesc serios la viitorul lor, iar de câteva zile circulă un zvon cum că artista ar fi fi însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl ei citind tot ce s-a scris despre fiica sa a decis să ofere o serie de declarații în acest sens.

Ce spune tatăl lui Nicole Cherry despre sarcina fiicei sale

George Ghinea, părintele cântăreței, le-a spus tuturor că ea nu de pregătește pentru venirea pe lume a unui copil, dar că își dorește foarte tare să devină bunic. Bărbatul este încântat de această idee, dar se pare că mai are ceva timp de așteptat până când va avea un nepoțel sau nepoțică. Florin Popa, partenerul ei de viață, nu a dat nicio declarație despre acest subiect și chiar și Nicole Cherry a preferat să nu răspundă speculațiilor.

Ei bine, tatăl ei a fost ceva mai curajos și a lămurit situația spunând că fiica lui nu a rămas gravidă. El consideră că nu a venit timpul pentru ca ei să facă un pas atât de mare și atât de important în relația lor. Cel mai probabil, acesta crede că toate se întâmplă la momentl potrivit și nu a venit momentul pentru aducerea pe lume a unui copil, deși îl încântă această idee. El și-a susținut fiica încă de pe vremea când era doar un copil. A jucat un rol extrem de important în cariera sa și sigur îi va fi alături și când trece printr-un astfel de moment.

Tatăl lui Nicole Cherry, adevărul despre sarcina vedetei: ”Îmi doresc să devin bunic”

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tată lui Nicole Cherry.