Ștefania nu s-a simțit deloc bine zilele acestea și în loc să se bucure de Sărbători alături de cei dragi, iubita lui Speak s-a tratat pentru răceală. Ea nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor ei despre situația grea cu care s-a confruntat și a postat și o serie de imagini care i-au îngrijorat serios pe internauți, mai ales că aceștia au crezut că are COVID-19, ceea ce nu era exclus. Inițial, același lucru l-a crezut și ea, dar din fericire a avut noroc și a fost vorba doar despre o răceală, care i-a dat mari bătăi de cap.

Iubita lui Speak s-a speriat de moarte

Primul pas pe care l-a făcut Ștefania a fost realizarea mai multor teste pentru coronavirus, pentru a asigura că este o răceală. S-a temut extrem de tare că s-ar fi putut îmbolnăvi de virusul care a pus stăpânire pe țara noastră și a preferat să se asigure că e bine, înainte de a intra în contact cu alți oameni.

Iubita lui Speak nu s-a simțit deloc bine și le-a povestit fanilor că nu s-a mai simțit așa niciodată. Artista a început să se simtă așa, după o zi întreagă de filmări, moment în care ea crede că i-ar fi scăzut imunitatea și de aceea a ajuns în starea respectivă. Fanii ei i-au fost alături și de această dată și au fost fericiți să audă că este vorba doar despre o răceală și nimic mai mult.

 

„Am răcit… FORȚĂ! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală… dar m-a rupt”, le-a povestit ea fanilor.

Ștefania, grave probleme de sănătate! Iubita lui Speak nu s-a bucurat de Sărbători: "Am paralizat"

„Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci doamne ferește cât poate să-mi fie de rău. Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus. Dar baba suferă la frumusețe și la lucruri frumoase. Aia e!”, a mai zis vedeta.