Ștefan Ciuhulescu, Elena Marin, Albert Oprea și Maria Chițu au fost, săptămâna trecută, în pericole de eliminare. Dansatoarea a fost votată de către colegii ei, la fel cum s-a întâmplat și cu Albert din echipa albastră. Maria a fost nominalizată de către favoritul publicului de la Războinici, Andrei, iar fotbalistul a fost ales de către Zanni, cel care a primit cea mai multă susținere din partea celor de acasă, din echipa roșie.

”Eu cu Elena nu am avut niciun conflict”

Din păcate, cel care nu a fost apreciat de public și care a avut cele mai puține voturi a fost Ștefan, care a plecat din emsiune cu ochi în lacrimi. Imediat după ce și-a recuperat telefonul, el a dat o serie de declarații surprinzătoare despre foștii sîi colegi, dar mai ales despre Elena Marin, cea pe care părea că nu o mai suporta deloc în ultima vreme, dar căreia i-a spus că vrea să revină în țară cu trofeul, în clipa în care și-a luat la revedere de la ea.

Cei doi Faimoși s-au înțeles extrem de bine, încă de la intrarea lui în competiție și părea că nu se vor certa niciodată. Cu toate acestea, zilele trecute concurenții au avut câteva discuții aprinse, în cadrul cărora el a început să țipe la Elena Marin, iar vedeta a plâns în hohote. Recent, el a lămurit întreaga situație și le-a mărturisit fanilor emisiunii, dar și celor care l-au judecat aspru de ce și-a schimbat atitidunea față de ea.

 

Ștefan Ciuhulescu, adevărul despre scandalul dintre el și Elena Marin: "Am preferat să schimb și eu atitudinea față de ea"

”Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea. Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu? Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate. Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza. Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc. Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”, a declarat Ștefan Ciuhulescu.