Speak este un om sincer și nu se teme să își exprime punctul de vedere în mediul online, indiferent despre ce ar fi vorba. Nu de puține ori, el i-a criticat dur pe cei care au meritat lucrul acesta, iar acum a venit rândul unor angajați care i-au dat mari bătăi de cap. Totul s-a întâmplat după ce iubitul Ștefaniei a organizat o sesiune de întrebări pe contul lui de Instagram, unde le-a răspuns fanilor la cele mai interesante întrebări.

Speak, enervat la culme de un angajat

El nu s-a mai putut abține și și-a spus oful în mediul online, spunând că este foarte nemulțumit de serviciile lor, mai ales că nu este pentru prima dată când i se întâmplă una ca asta. Artistul le-a dat și un sfat prețios angajatorilor de care speră el că vor ține cont, pentru că în felul acesta nu vor face altceva decât să își piardă clienții, iar pe el se pare că l-au pierdut deja. El este de părere că ar trebui ca angajații să fie supuși unor teste psihologice, înainte de a-i accepta.

Se pare că un sofer l-a amenințat pe acesta, iar el s-a supărat foarte tare și nu i se pare deloc în regulă ceea ce s-a întâmplat și de aceea a decis să facă publică toată această situație, cu riscul de a-i pune într-o lumină proastă și pe cei care nu au nicio vină. Este conștient că nu este bine să generalizeze, dar el nu va mai apela la serviciile lor, după cum a povestit.

 

 

Speak a luat foc pe Internet! Ce a pățit iubitul Ștefaniei: "Nu e normal să fii amenințat de..."

„Pentru prietenii de la BOLT. Vă roagă fratele vostru să aveți grijp ce oameni vă alegeți să lucreze pentru voi, că vă pierdeți clienții. Eu zic să îi supuneți unor teste psihologice înainte de a-i angaja, pentru că altfel vă iau la bătaie clienții. Nu e normal să fii amenințat de un șofer, incapabil să lase un colet. „, este o parte din mesajul lui Speak.