Sorin Pușcașu a fost unul dintre veteranii de la Survivor România, rămânând în ultimii șase concurenți care au intrat în concurs încă de la începutul acestuia. Războinicul nu a fost cel mai apreciat concurent din echipa lor, ba chiar a primit multe critici din partea celor de acasă, care l-au judecat aspru din cauza comportamentului pe care mulți l-au considerat nepotrivit. Mai mult de atât, Albert Oprea a încercat în repetate rânduri să îl scoată din concurs, dar a avut mereu parte de susținere din partea celor de acasă și a rezistat aproape cinci luni în Republica Dominicană.

Survivor a ajuns la final pentru Sorin

Sorin a încercat în repetate rânduri să nu ia lucrurile prea în serios, dar avea momente în care se consuma destul de mult, din cauza situațiilor din tabăra lor. Din păcate pentru el, seara trecută a fost ultima pentru el în îndrăgita emisiune de la Kanal D. Acesta nu a fost eliminat din cauza voturilor pe care le-ar fi primit din partea colegilor săi, ci din cauza problemelor medicale.

Războinicul s-a accidentat în urmă cu doar câteva săptămâni și deși a avut o perioadă de recuperare și a sperat că va putea intra pe traseu, a fost șocat când a văzut rezultatele analizelor sale. Era conștient că nu va mai putea juca, dar nu și-a pierdut speranța. Sănătatea este pe primul loc în acest show de televiziune, iar medicii au decis că el nu mai poate continua așa.

„Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare al săptămânii și ultimul. În această seară, însă, am o serie de vești mai puțin plăcute. Pentru tine, din păcate, Survivor România se oprește în această seară”, a spus prezentatorul emisiunii.

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor! De ce a fost nevoit să plece din concurs

„Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, spunea Sorin, la un moment dat.