Sore a trecut prin multe schimbări în ultima vreme. Vedeta se simte din ce în ce mai bine în pielea sa. Face tot ceea ce îi stă în putință pentru aspectul ei fizic. Frumoasa vedetă a început anul în forță. A mers într-o vacanță alături de cei  mai buni prieteni de-ai săi. În plus, și-a lansat propriile produse, care se pare că îi merg foarte bine.

Sora a decis să se vopsească din nou

După toate acestea, vedeta a decis să se vopsească. Nu este o schimbare majoră, dar a simțit nevoia de asta. Îndrăgita artistă a optat tot pentru blondul care a consacrat-o. Fanele ei o admiră pentru curajul pe care îl are de fiecare dată și pentru alegerile pe care le face. Pentru multe dintre ele, ea este un model demn de urmat.

Sore, primele declarații după ultima schimbare de look: “Blondele știu...”

În plus, ea a demontrat și faptul că este o persoană responsabilă. Respectă toate regulile impuse de autorități și își dorește să revină cât mai repede pe scenă. Anul trecut a dus lipsa evenimentelor de orice fel. Artistei îi este dor de fanii ei, care se adunau într-un număr tot mai mare să o asculte live.

Neavând concerte, vedeta s-a ocupat de lansarea unor piese noi și a filmat o serie de videoclipuri regizate chiar de ea. Aceasta este una dintre marile sale pasiuni, pe care a descoperit-o de curând. Îi place să se implice în toate proiectele sale și se bucură când fanii apreciază toată munca depusă.

Aflată la salon, vedeta a mărturisit că durează foarte mult să arate atât de bine. Este de părere că doar blondele o pot înțelege, în acest caz.

„Blondele știu. Ai timp să te gândești la toată viața sa pe parcursul unui singur vopsit. Atât de mult durează”, a scris Sore Mihalache în dreptul imaginii pe care a postat-o recent pe Story.