Bucurie mare pentru Gina Pistol și pentru Smiley. Aceasta este săptămâna în care vedeta o va aduce pe lume pe fiica lor, pe care ambele vedete o așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi au făcut modificări în casă, pentru micuță, dar s-au ocupat până la cel mai mic detaliu și de camera sa, pe care au decorat-o după bunul lor plac și care zilele viitoare va sta copilul lor.

Cei doi sunt extrem de emoționați și nerăbădători să o strângă în brațe pe cea mică. La cei 40 de ani ai săi, Ginei Pistol nu îi mai dădea niciun medic șansa de a naște pe cale naturală și sunt în culmea fericirii că minunea s-a întâmplat și că timpul a trecut atât de repede și au mai rămas câteva zile până când își vor vedea visul împlinit. Nu există un cadou mai mare de 8 Martie pentru îndrăgita prezentatoare de la Chefi la Cuțite.

Zilele acestea, Smiley a dat o serie de declarații amuzante în care a vorbit despre sarcina Ginei Pistol și despre poftele pe care ea le-a avut de-a lungul acestor luni și pe care el a fost nevoit să i le facă. Artistul a vorbit și despre cât de pregătit este el să își ia rolul de tată în serios, dar și despre cum a fost anul 2020 pentru el. În timp ce pentru alții a fost un chin, pentru el a fost unul dintre cei mai frumoși ani din viața sa.

„Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.”, a povestit el.