A fost o vreme, la începutul ei în concurs, în care Sindy era ironizată atât pentru felul în care arată, cât și pentru felul în care vorbește. Odată ajunsă la Survivor România, ea a reușit să demonstreze că aspectul fizic nu este atât de important, cât timp ești un om bun raportat la cei din jur. Războinica era considerată una dintre cele mai bune concurente din echipa sa și le făcea față cu brio Faimoaselor.

Sindy a fost în pericol de moarte

De câteva săptămâni, ea s-a accidentat grav și nu a mai fost capabilă să intre pe traseu și nici medicii nu i-au permis lucrul acesta, dar nu motivele medicale au fost cauza elimininării sale. În ultimul consiliu, ea împreună cu Marius și Sorin au fost în pericol de eliminare, iar ea a fost cea care nu a primit voturi din partea publicului și a fost nevoită să se întoarcă în România.

Ceea ce nu foarte mulți știu despre Sindy este că ea a avut probleme grave de sănătate, chiar și înainte de a accepta provocarea de a participa la Survivor România. Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, Războinica a vorbit sincer despre sănătatea ei, dar și despre cele pe care le-a considerat cele mai grele momente din viața ei. Totul s-a întâmplat acum doi ani, când ea a suferit două operații care au afectat-o atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

 

Sindy, probleme grave de sănătate! Declararațiile fostei concurente de la Survivor: "M-a afectat și fizic, și psihic"

„Perioada când am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital. Aveam dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia. Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic. Nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m”, a declarat Războinica.