Sindy a ajuns în România zilele acestea, după ce în urmă cu câteva zile a fost eliminată din competiția Survivor România. Războinica nu a fost votată de colegii săi spre eliminare și nimeni nu își dorea ca ea să plece din concurs, deși era accidentată și nu mai intrase de ceva vreme pe traseu. Ar fost ultima săptămână de recuperare pentru ea, dar nu a mai reușit să treacă de consiliul respectiv.

Sindy, declarații sincere după revenirea în țară

A regretat enorm faptul că a fost nevoită să plece atât de devreme, pentru că mai avea atât de multe lucruri de demonstrat și pentru că își dorea să lupte din nou împotriva Faimoaselor, pe care își propusese să le facă praf de fiecare dată, dar nu a mai avut ocazia. Odată ajunsă acasă, ea a dat o serie de declarații prețioase despre foștii săi colegi, iar unul despre cei care a discutat mai pe larg a fost chiar Sorin, cel pe care oamenii de acasă nu îl mai vor acolo, pentru că sunt de părere că nu își merită locul.

Sindy nu le-a purtat deloc pică Războinicilor, ba chiar a încercat să se înțeleagă bine cu fiecare în parte și a fost de fiecare dată alături de ei, când au simțit nevoia să stea de vorbă cu cineva. Nu îi judecă pentru comportamentul lor, pentru că în asemenea condiții este greu să te păstrezi pe linia de plutire pentru prea mult timp, având în vedere că se luptau inclusiv cu foamea.

Sindy de la Survivor România, adevărul despre Sorin! Fanii au rămas mască: "Uneori a avut dreptate, dar nu in toate lucrurile"

„Și Sorin a exagerat. Conflictul a inceput inainte ca eu sa vin, atunci s-au intamplat multe pe care eu nu le stiu si cand am ajuns acolo a inceput si mai mult. Chiar s-a exagerat, dar nu pot spune că nu a avut drepate. Uneori a avut dreptate, dar nu in toate lucrurile. Am inceput sa vad si eu unele lucruri care i s-au reprosat. Dar Albert e un sportiv bun, as fi vrut sa ii fie bine, sa aduca cat mai multe puncte si nu as reprosa nimic nimanui. Si eu am avut nevoie de timp sa ma adaptez cand am ajuns. Mi s-au adus multe reprosuri ca eram varza la partea finala, dar nu s-a gandit nimeni ca cei care au stat acolo doua luni de zile au avut timp sa se obisnuiasca. Mie mi-a fost greu. Cand am ajuns, am simtit o mica presiune asupra mea din partea unora, in primul rand Sorin. Ei erau echipa veche, eu eram mai apropiată de Marius si de Andrei. Atunci am simtit ca voiau să mă dea afară, pentru că la partile finale am cam pierdut. Nu puteam sa ma concentrez pentru ca eram foarte grabita. Sunt convinsa ca de la Sorin a pornit, sa spuna la toata lumea sa ma dea afara, atunci cand am iesit favorita. Daca nu as fi iesit favorita, as fi plecat. Starlin mai era cu el, ei erau foarte apropiati. Incerca sa aiba cat mai multe persoane si la un moment dat s-au format doua grupuri. Starlin e o persoana minunata, dar uneori s-a exagera si din cauza lui Sorin pentru că l-a influentat. Uneori are dreptate si nu pot sa ii reprosez foarte multe.”, a povestit Sindy.