Sindy a fost zilele acestea invitată în mai multe emisiuni de televiziunea, imediat după revenirea sa în țară. În cadrul acestora, fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre colegii ei, dar și despre cele mai mari conflicte la care a luat și ea parte, fie că își dorea sau nu acest lucru. Încă de la început a avut o părere bună despre Războnici, dar stând mai mult timp cu ei, a reușit să își schimbe opinia despre unii dintre aceștia.

Maria a fost acceptată din prima de către Sindy

În timp ce ea se afla încă în concurs, noi concurente au intrat în echipa lor și au început să apară tensiunile. Maria Chițu s-a dat încă din prima de partea lui Albert Oprea, motiv pentru care a fost aspru judecată de cei de acasă și a reușit să se certe, de asemenea, și cu cei din echipa albastră. Chiar dacă lucrurile au stat în felul acesta, în cea de-a doua săptămână ea a fost cea care a ieșit preferata publicului, spre surprinderea tuturor.

Ei bine, se pare că Sindy le-a tratat atunci în mod egal pe Vera și Maria și nu a putut face diferența între ele, pentru că a considerat că ambele merită o șansă și nu ar fi corect să le trateze urât din prima, mai ales că nu avea nimic de împărțit cu acestea. Odată cu trecerea timpului, s-a depărtat de prietena lui Albert, pentru că a început să își schimbe comportamentul, iar ei nu i s-a părut deloc în regulă.

„Cand au venit Vera și Maria, eu nu am făcut diferentă intre ele, eu ofer sansă fiecăruia. Dar după a inceput ea să facă cum a facut si nu am mai simtit sa am contact atat de puternic cu ea mai departe.
Eu a intrat foarte hotarata in competitie. Din exterior vedeam si eu asa cum vede publicul, acolo era totul diferit.”, a povestit Sindy.

Sindy, adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Maria la Survivor România: "Eu ofer șansă fiecăruia"

„Eu pe Albert l-am sustinut tot timpul, chiar si cand am ajuns acolo. Dar el chiar era bun, apoi a inceput sa piarda foarte foarte mult. Eu eram de partea lui si incercam sa il ajut, ii aratam cum sa arunce si ce sa faca, dar nu a reusit să se concentreze. El a avut o perioada foarte lungă în care a pierdut.”, a mai declarat ea.