Simona Hapciuc a fost una dintre concurentele de anul acesta, de la Survivor România. Vedeta a părăsit săptămâna trecută îndrăgita competiție, fiind nominalizată de colegii săi, chiar dacă nu era cea mai slabă din fetele din echipa Faimoșilor. Ei bine, ea nu își dorea atât de tare să se întoarcă în țară, chiar dacă îi era doar de băiețelul ei și după cum a spus chiar ea a părăsit concursul cu capul sus, iar acest lucru este cel mai important.

Alexandra Stan, reacție sinceră după ce Simona Hapciuc și-a spus părerea despre ea

Alexandra Stan, în schimb, nu a părăsit competiția în urma nominalizărilor făcute de colegii ei, ci pentru că medicii au decis că nu mai poate continua competiția în starea în care se afla în momentul acela. Vedetei i-a părut extrem de rău că nu a putut lupta în continuare pe traseu, ba chiar a specificat că o parte din sufletul ei va rămâne acolo, alături de ei în concurs.

Cele două foste concurente de la Survivor România, Alexandra Stan și Simona Hapciuc nu păreau că au o relație prea bună pe parcursul concursului, dar odată ce au ieșit din el, se înțeleg de minune și se apreciază enorm una pe cealaltă. Simona a organizat recent o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a fi mai aproape de cei care o apreciază. La un moment dat, un fan a întrebat-o care este părerea sa sinceră despre cântăreața care i-a fost colegă în echipa Faimoșilor. Cuvintele sale i-au lăsat mască pe fani.

 

Simona Hapciuc, părere sinceră despre Alexandra Stan! Nimeni nu se aștepta la asta

„Este adorabilă. Este unul dintre cele mai frumoase și empatice suflete întâlnite. De abia aștept să o văd iar și să îmi cânte ceva”, a scris Simona Hapciuc pe Instagram.

„Abia te aștept la mare cu Dimi. Sau la București să gătim”, a venit imediat reacția Alexandrei Stan.