Lui Selly i s-a pus pata pe una dintre cele mai urmărite televiziuni din România. Deși nu specificat despre care dintre ele este vorba, este limpede faptul că se referă la România TV, postul de televiziune care a inventat tot felul de știri despre el de-a lungul timpului, după cum chiar vloggerul a susținut la la un moment dat. Le-a făcut chiar și o farsă când și-a înscenat accidentul de anul trecut, iar ei au căzut în plasă.

A vrut să demonstreze prin gestul său faptul că oamenii preiau informațiile așa cum li se dau, fără să verifice din mai multe surse; așa cum ar fi și normal să se procedeze. Ei bine, se pare că televiziunea respectivă l-a scos atât de tare din sărite pe Andrei Șelaru, că a decis că este vremea să răspundă în instanță pentru faptele lor, așa că i-a dat în judecată.

Ce va face Selly cu banii, dacă îi va câștiga!

Pentru ca nimeni să nu aibă semne de întrebare legate de decizia lui, Selly a făcut chiar și un vlog în care vorbește despre asta, dar și o serie de Story-uri, pe contul lui de Instagram. Din câte se pare le cere acestora suma de 100.000 de euro, pe care are de gând să o doneze pentru educație, pentru că aceasta este pusă mereu pe primul loc în România. Este aproape sigur că va obține acea sumă de bani și că o va putea folosi așa cum crede el mai bine pentru un scop bine definit.

Selly, în plin proces cu o televiziune din România! Ce va face cu banii, dacă va câștiga: ”I-am dat în judecată... ”

„Deci, pe scurt, sunt într-un proces cu un post de televiziune. Știți voi care. I-am dat în judecată pentru 100.000 de euro. Dacă câștig (foarte probabil) voi dona toți banii câștigați pentru educație. Că acolo chiar e nevoie. Educație e mereu pusă pe ultimul loc în RO”, a explicat Selly pe Instagram.