Selly este, fără îndoială unul dintre cei mai apreciați vloggeri din țara noastră, care a reușit să adune peste 2 milioane de subcriberi pe canalul său de YouTube. Cu toate acestea, foarte puțini știau despre el, până în urmă cu doar câteva ore, că era era să își piardă viața. Avea doar patru ani la vremea aceea, dar își amintește totul de parcă s-ar fi întâmplat ieri.

Selly ar fi putut muri, în urmă cu câțiva ani

Zilele trecute, Andrei Șelaru a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Cu ocazia acestui eveniment important din viața sa, a dat o petrecere de zile mari, la care au luat parte foarte mulți oameni și unde atmosfera a fost întreținută de Tzancă Urganu. Manelistul a fost ales în urma unui sondaj pe care artistul l-a făcut pentru cei care urmau să ia parte la evenimentul organizat special pentru aniversarea sa.

Această petrecere s-a lăsat cu amenzi usturătoare, iar după toate acestea, Selly a reușit să le atragă din nou atenția fanilor săi după ce a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre tragicul moment în care era să își piardă viața. Nu le-a povestit, în schimb și cum anume s-a întâmplat, dar le-a promis internauților că va face un vlog despre asta.

Cum a ajuns vloggerul să discute despre un asemenea subiect? Ei bine, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său oficial de Instagram, unde fanii i-au adresat întrebări care mai de care mai interesante. La un moment dat, un fan ceva mai îndrăzneț a vrut să afle dacă a fost vreodată la un pas de moarte, iar răspunsul din partea lui nu a întârziat să apară.

Selly, dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața lui. Artistul a fost la un pas de moarte / FOTO

„Ai fost vreodată la un pas de moarte?,” a venit întrebarea din partea unui internaut

„Da, când s-a întâmplat tragedia asta în 2006, Când aveam patru ani. A explodat punctul termic din spatele blocului.”, i-a răspuns Selly fanului curios, de pe Instagram.

Selly, dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața lui. Artistul a fost la un pas de moarte / FOTO