Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă nu au avut o relație prea bună încă de la intrarea în concurs a noului concurent, dar se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai grave între ei. Aceștia s-au certat din nou și și-au aruncat cuvinte grele sub privirile curioase ale colegilor lor, care au asistat la discuție, dar care au preferat să nu intervină. Faimoșii sunt împărțiți în clipa de față în două tabere și fiecare luptă pentru a ajunge tot mai departe în competiție.

”Cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție”

Zilele acestea, Sebastian Chitoșcă și Zannidache i-au surprins pe colegii lor, Elena Marin și Ștefan Ciuhulescu, purtând o discuție despre aceștia, legate de cele întâmplate în ultimul consiliu de eliminare. Lor nu li s-a părut deloc în regulă faptul că aceștia vorbeau pe la spate despre ei, așa că nu s-au putut abține să nu intervină în discuție, iar ceea ce a urmat a fost o ceartă în toată regula, în cadrul căreia, inițial, Ștefan nu a avut nimic de adăugat.

Mai apoi, fotbaslistul a prins curaj și le-a adresat cuvinte dure spunând că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui și nici măcar nu merită să îi mai salute, iar Sebi nu s-a pututa abține să nu își exprime punctul de vedere, afirmând că nu i se pare deloc bine că este băgat în aceeași oală cu Zanni, din moment ce el nu i-a zis absolut nimic în consiliul de eliminare

 

„Legat de treaba asta, că tot sunteți amândoi aici, aș vrea ca din momentul de față noi trei să ne vedem fiecare de treaba lui și de pătrățica lui, dacă vreți să ne salutăm, bine, dacă nu, nu. Dacă vreți ne susținem pe traseu, dacă nu, nu. Nu am niciun fel de problemă, în rest, cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție”, a spus Ștefan.

Sebastian Chitoșcă și Ștefan, scandal de proporții la Survivor România! Ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor: „M-ai băgat în aceeași oală cu Zanni"

„M-ai băgat în aceeași oală cu Zanni, eu nezicându-ți nimic în consiliu. Asta e clar dovada că tu ești frustrat. Prietenie cu tine nu am căutat niciodată, nici de deranjat nu te-am deranjat niciodată”, a declarat Sebastian.