Frumoasa Bianca Iordache a ieșit din nou în evidență de când cu relația cu Alex Bodi. Aceasta are în spate o poveste de viață extrem de grea,  demnă de filmele care prezintă adevărate tragedii.  Cu toate acestea însă, s-ar părea că dansatoarea și-a revenit ca prin minune din toate problemele, iar în prezent se poate bucura de compania lui Alex Bodi, nimeni altul decât fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Pe acesta nu îl cunoaște de puțin timp, ci de ani buni. În tot acest timp, ea ar fi încercat să îi între pe sub piele, însă afaceristul era ocupat cu alte persoane, precum Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu și chiar Daria Radionova.

Bianca Iordache este una dintre top modelurile apărute în show-biz-ul românesc grație talentului său de a dansa pe cele mai de lux mese al cluburilor din țară. Această a fost curtată de mai mulți milionari români. A avut parte numai de bărbați potenți din punct de vedere finanicar, însă unul singur nu i-a dat atenție încă de la început. Este vorba deapre Alex Bodi.

Bianca Iordache pare că a pus ochii pe nimeni altul decât Alex Bodi și asta nu de ieri. Bianca ar avea o pasiune pentru afacerist de mult timp. Deși toți cred că cei doi sunt acum împreună, puțini știu care este de fapt adevărul.

Cât de bine se cunossc Bianca Iordache și Alex Bodi

Bianca și Bodi sunt cunoștințe vechi, atât de vechi încât ar fi încercat chiar și să formeze un cuplu, însă fără succes. Totuși, cei doi ar fi avut numeroase întâlniri senzuale de-a lungul anilor. Ei bine,asta nu e tot.

Bianca Iordache nu îi este apropiată la întâmplare lui Alex Bodi Cei doi s-au cunoscut în cercul de prieteni, dansatoarea fiind iubita unuia dintre amicii milionarului. Aceasta nu mai este împreună cu prietenul lui Alex Bodi deoarece acesta a fost răpus de o boală mortală. Acum, focoasa dansatoare este tot mai aproape de Bodi, iar cei din jurul lor susțin că între ei este cu adevărat o relație.