Andreea Tonciu si Sânziana Buruiană au format mult timp o prietenie extrem de mediatizată în România. Cele două apăreau tot timpul împreună, însă la un moment dat, totul s-a rupt în prietenia lor. Se pare că timpul a trecut și ele nu mai au nicio formă de relație, de peste cinci ani de zile. Se pare că s-a aflat și de unde a pornit toată dușmănia dintre cele două asistente TV.

Ce s-a întâmplat între Sânzi și Tonciu

Prietenia dintre cele două s-a stricat în momentul în care Sânzi ar fi făcut declarații care au deranjat-o pe Tonciu. Mai exact, Sânziana Bucuiană povestea la un moment dat că prietena ei Andreea Tonciu i-a servit, la nuntă, mâncare stricată. De acolo a plecat totul, iar cele doua nu si-au mai vorbit. Andreea a împlinit 35 de ani, în urmă cu două zile, dar nici de această dată Sânzi nu i-a spus ”La mulți ani!”. Jurnaliștii de la Impact au întrebat-o dacă i-a urat Andreei La mulți ani, iar aceasta a răspuns tranșant.

Nici Andreea nu mi-a urat nimic de ziua mea”, a spus ea.

sanziana si tonciu
sanziana si tonciu

Cearta s-a pornit după nunta Andreei Tonciu, când Sânziana Buruiană s-a plâns că meniul nu a fost ok, mâncarea stricată. Andreea a acuzat-o pe Sânzi că a fost deochiată, sau că a mâncat ceva ce nu avea voie, deoarece alăpta la acea vreme. Sânzi, în schimb, descrie situația diferit. Între cele două, o prietenie la ora actuală este un lucru aproape imposibil, deoarece acestea nu și-au mai vorbit, iar Andreea nu vrea să mai audă de ea.

Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a declarant la acea vreme Sânziana Buruiană.