Sânziana Buruiană este în plin proces de pregătire al unuia dintre cele mai importante evenimente din viața ei ca mamă, botezul celei de-a doua fetițe ale sale care a venit pe lume în urmă cu aproximativ o jumătate de an. În cadrul unui interviu, vedeta a oferit detalii despre marele eveniment.

Sânziana Buruiană face ultimele pregătiri pentru ca botezul fiicei sale să iasă fix așa cum își dorește. Emoțiile sunt la cote maxime, iar tinerii părinți așteaptă cu nerăbdare ca fiica lor cea mică să fie creștinată.

Sânziana Buruiană, pregătiri intense pentru botezul fiicei sale

Sânziana Buruiană le obișnuiește de mici pe cele două fetițe ale sale cu ceea ce înseamnă stilul și moda. Se pare că atât cea mare, cât și cea mică vor purta mai multe ținue, semn că deja calcă pe urmă mamei sale în ceea ce privește stilul vestimentar.

Cât despre ea, Sânziana Buruiană a mărturisit că va purta două ținute la botezul fiicei sale. Una va fi destinată slujbei de la biserică, iar cealaltă va fi purtată la petrecerea după slujbă.

În ce loc se va desfășura botezul

Sânziana Buruiană și soțul său, Nicolae Zuluf, au optat, de această dată, pentru ca petrecerea să aibă loc la piscină. Mai mult decât atât, blondina declară faptul că are foarte multe surprize pentru invitații ei. Meniul va fi unul sofisticat, însă acesta va fi ales în zilele următoare.

Sânziana Buruiană, pe ultima sută de metri cu pregătirile petru botez. Unde va avea loc evenimentul

”Cea mica va purta trei ținute, una cu care va veni de acasă, una cu care o va schimba nașa, iar apoi la restaurant”, a spus Sânziana Buruiană.

De la petrecere nu poate lipsi nici candy baru-ul, care va fi, fără îndoială, cel mai atrăgător element pentru cei mici. În ceea ce privește muzica, cei doi soți au optat pentru artiști cunoscuți și talentați de la noi din țară, cum ar fi Bianca Rus sau Elena Ionescu. Mai mult decât atât, muzica populară nu putea lipsi nici ea de la petrecere, așa că Sânziana Buruiană s-a gândit la toate detaliile.

”Va cânta prietena mea Elena Ionescu, Bianca Rus, prietena mea, voi avea și muzică populară, vom avea și un Dj pentru că în prima parte se va desfășura la piscină”, a mai spus vedeta.