După o relație extrem de frumoasă de câteva luni, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au decis să se logodească, iar acum se spune că s-ar fi și căsătorit în mare secret. Declarația de dragoste făcută de Sandra ar scoate totul la iveală. Aceasta a provocat mii de reacții incendiare în  mediul online.

Chiar a fost zi importantă în viața cuplului Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, asta deoarece tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar vedeta a ținut să-i facă o urare specială în mediul online. De aici și până la a crede toți românii că cei doi au ajuns soț și soție a fost doar un pas.

Declarația de dragoste făcută de aceasta a scos la iveală un amănunt destul de important care imediat i-a pus pe gânduri pe fani. Sandra Izabașa a vorbit public despre Răzvan Bănică ca fiind soțul ei, deși știm cu toții că nu au anunțat nimic de o eventuală căsătorie, ci doar de logodnă.

sandra izbasa
sandra izbasa

E ziua lui ș vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare!
Mulțumesc @razvanbanica1 pentru ca m-ai invatat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasa în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulț ani,soțul meu! ❤️🤍♾🤍❤️”, a scris Sandra Izbașa pe pagina sa personală de Instagram.

Bineînțeles, având mii de urmăritori pe contul său de socializare, Sandra a reușit să agite rapid apele și să creeze discuții. Momentan, nimeni nu știe care este adevărul, însă fanii celor doi sunt extrem de curioși. Sandra și Răzvan s-au logodit de Crăciun, iar o căsătorie rapidă ar fi cireașa de pe tort din showbiz, mai ales în această perioadă, când se anunță numai despărțiri. Momentan, niciunul dintre cei doi amorezi nu a făcut vreo declarație în spațiul public, legată de aceste supoziții ale celor din mediul online.